ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 29 ετών μόνιμων κατοίκων Κύπρου οι οποίοι ήταν υπάλληλοι σε εταιρεία και εργάζονταν σε εστιατόριο.

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με την καταγγελία της 61χρονης Βρετανίδας ιδιοκτήτριας του εστιατορίου, της απέσπασαν από το μπλοκ των επιταγών της, επιταγή, την οποία αφού την πλαστογράφησαν την εξαργύρωσαν σε τράπεζα για τον χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Τα δύο πρόσωπα αναζητήθηκαν χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE