ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 29 ετών μόνιμων κατοίκων Κύπρου οι οποίοι ήταν υπάλληλοι σε εταιρεία και εργάζονταν σε εστιατόριο.

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με την καταγγελία της 61χρονης Βρετανίδας ιδιοκτήτριας του εστιατορίου, της απέσπασαν από το μπλοκ των επιταγών της, επιταγή, την οποία αφού την πλαστογράφησαν την εξαργύρωσαν σε τράπεζα για τον χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Τα δύο πρόσωπα αναζητήθηκαν χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE