ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι 5 συλληφθέντες από την ΥΚΑΝ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι 5 συλληφθέντες από την ΥΚΑΝ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού θα οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη (17/6) οι 5 που συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ζύγι μετά από ολονύχτια επιχείρηση της ΥΚΑΝ. 

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν σε παρακολούθηση συγκεκριμένο αυτοκίνητο ωστόσο ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της δύναμης, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ καταδίωξαν τον οδηγό και κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες ενώ ακολούθησε ολονύχτια επιχείρηση με ακόμη 4 συλλήψεις.

Οι 5 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE