ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι 5 συλληφθέντες από την ΥΚΑΝ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι 5 συλληφθέντες από την ΥΚΑΝ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού θα οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη (17/6) οι 5 που συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ζύγι μετά από ολονύχτια επιχείρηση της ΥΚΑΝ. 

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν σε παρακολούθηση συγκεκριμένο αυτοκίνητο ωστόσο ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της δύναμης, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ καταδίωξαν τον οδηγό και κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες ενώ ακολούθησε ολονύχτια επιχείρηση με ακόμη 4 συλλήψεις.

Οι 5 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE