Στη Λιβύη εκτάκτως αντιπροσωπεία Τούρκων Υπουργών για επαφές με Σαράτς

Στη Λιβύη εκτάκτως αντιπροσωπεία Τούρκων Υπουργών για επαφές με Σαράτς

Στη Λιβύη για επαφές με τον πρωθυπουργό της χώρας Φεγιάζ Σαράτς βρίσκονται ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβουσογλου, ο Υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη συνάντηση θα συζητηθεί η διαδικασίας επίλυσης του Λιβυκού καθώς και τα βήματα που θα γίνουν. Κατά την επιστροφή τους αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η επίσκεψη χαρακτηρίζεται έκπληξη καθώς δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη. Επισημαίνεται ότι χθες το βράδυ Τσαβούσογλου, Αλμπαϊράκ, Φιντάν και Καλίν συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη για τη Λιβύη στην Άγκυρα υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE