Στη Λιβύη εκτάκτως αντιπροσωπεία Τούρκων Υπουργών για επαφές με Σαράτς

Στη Λιβύη εκτάκτως αντιπροσωπεία Τούρκων Υπουργών για επαφές με Σαράτς

Στη Λιβύη για επαφές με τον πρωθυπουργό της χώρας Φεγιάζ Σαράτς βρίσκονται ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβουσογλου, ο Υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη συνάντηση θα συζητηθεί η διαδικασίας επίλυσης του Λιβυκού καθώς και τα βήματα που θα γίνουν. Κατά την επιστροφή τους αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η επίσκεψη χαρακτηρίζεται έκπληξη καθώς δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη. Επισημαίνεται ότι χθες το βράδυ Τσαβούσογλου, Αλμπαϊράκ, Φιντάν και Καλίν συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη για τη Λιβύη στην Άγκυρα υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE