ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκαθάρισμα, μεταγραφές και Άλεφ – Τάμαρι…

Ξεκαθάρισμα, μεταγραφές και Άλεφ – Τάμαρι…

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ και παρά το γεγονός πως δεν «διαρρέουν» ονόματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαζί με τον Λούκα Χατζηλούκα αξιολογούν πολλές περιπτώσεις, έχοντας, μάλιστα με μερικούς ποδοσφαιριστές ανοικτή γραμμή.

Οι δύο θέσεις που «καίνε» τους ιθύνοντες μεταγραφών στους γαλαζοκιτρίνους είναι του τερματοφύλακα και αυτή του σέντερ φορ. Βέβαια, οι άλλες θέσεις δεν τους αφήνουν αδιάφορους, αλλά προς το παρών, σε αυτές τις δύο έδωσαν περισσότερη βαρύτητα.

Περιμένουν να ξεκαθαρισθούν και οι περιπτώσεις με τα «παχουλά» συμβόλαια, όπως είναι οι Ντε Βινσέντι, Σάβιτς, Χαλένιους, αλλά και ο Ζαχίντ, για να δουν πως θα προχωρήσουν.

Ακόμα, απασχολεί και η περίπτωση Άλεφ που είναι πολύ δύσκολη όμως θα καταβληθούν οι κατάλληλες προσπάθειες για να συνεχίσει με τα γαλαζοκίτρινα, ενώ στην αναμονή βρίσκεται και το θέμα του Μούσα Τάμαρι για την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Πάντως, όλες οι ενδείξεις θέλουν τον Ιορδανό να βάζει την… τζίφρα του στην πρόταση που του έγινε.

 

The post Ξεκαθάρισμα, μεταγραφές και Άλεφ – Τάμαρι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top