ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η εξήγηση για τον πανηγυρισμό του Μέσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η εξήγηση για τον πανηγυρισμό του Μέσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίσει με ξεχωριστό τρόπο το γκολ του με την Λεγανιές. Η εξήγηση του πανηγυρισμού του Μέσι ήρθε μέσω… Αργεντινής.

Στο 67ο λεπτό του αγώνα με την Λεγανιές ο Λιονέλ Μέσι μετά από μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 και να πετύχει το γκολ νούμερο 699 της καριέρας του. Αφού χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον δουν οι κάμερες. 

Σταμάτησε και σήκωσε το ένα χέρι ψηλά στέλνοντας ένα φιλί. Οι Ισπανοί αναρωτήθηκαν τι συνέβη καθώς ο Αργεντινός συνήθως πανηγυρίζει με μια κραυγή και ένα άλμα. Τίποτε το ιδιαίτερο. Η εξήγηση ήρθε από το επίσημο σάιτ του Λιονέλ Μέσι από το Ροσάριο της Αργεντινής.

Lionel Messi Barcelona

Ο πανηγυρισμός του Αργεντινού σούπερ σταρ των μπλαουγκράνα αφορά τους τρεις γιούς του και ένα παιχνίδι το οποίο παίζουν μαζί. Ο τρόπος που πανηγύρισε ο Μέσι είναι χαρακτηριστικός του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού και μια αφιέρωση στα παιδιά του.

Την ίδια ώρα από την Αργεντινή πάλι έρχονται και πληροφορίες για το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα στον Αργεντινό. Συμβόλαιο ως το 2023 αλλά μετά τον πρώτο χρόνο, δηλαδή το καλοκαίρι του 2022 ο Αργεντινός θα μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο αν το θελήσει.

Πηγή: Novasports.gr

The post Η εξήγηση για τον πανηγυρισμό του Μέσι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top