ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διεξάγονται εργασίες - Κλειστή μια λωρίδα κυκλοφορίας

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διεξάγονται εργασίες - Κλειστή μια λωρίδα κυκλοφορίας

Συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 18 Ιουνίου, οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Ζυγίου – Αγίου Τύχωνα.

Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.30 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια τους, θα κλείνει τμηματικά μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε απόσταση μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην Λευκωσία παραμένει κλειστό τμήμα της λεωφόρου Λεμεσού, λόγω καθίζησης που σημειώθηκε στο οδόστρωμα της λεωφόρου την περασμένη Δευτέρα. Κλειστό είναι το τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της λεωφόρου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μεταξύ της φωτοελεγχόμενης σύνδεσης με την λεωφόρο ΡΙΚ και της φωτοελεγχόμενης σύνδεσης με την οδό Αρμενίας, σε σημείο κοντά στη σύνδεση με την οδό Κώστα Αναξαγόρα. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινoύνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top