ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 58χρονος για απόσπαση χρημάτων με ψευδής παραστάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 58χρονος για απόσπαση χρημάτων με ψευδής παραστάσεις

Υπό κράτηση τέθηκε 58χρονος από την Λεμεσό εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και είχε τοποθετηθεί στο stop list για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις χρηματικού ποσού ύψους 2.730 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 58χρονος αφού εισέπραξε το πιο πάνω ποσό υποσχέθηκε σε Ε/κ να του φέρει όχημα από την Αγγλία πράγμα που δεν έπραξε.

Ανακρινόμενος ο 58χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος .

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.