ΠΑΦΟΣ: Αναζητεί 45χρονο η Αστυνομία -Φώναζε και βιντεογραφούσε υπαλλήλους του ΚΕΠ

ΠΑΦΟΣ: Αναζητεί 45χρονο η Αστυνομία -Φώναζε και βιντεογραφούσε υπαλλήλους του ΚΕΠ

Υπόθεση κατά παράβαση του Περί Προσωπικών Δεδομένων Νόμου, της ανησυχίας και της παράνομης εισόδου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 41χρονο υπάλληλο του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη ότι στις 15 Ιουνίου μετέβη στο γραφείο τους ένας Ε/κ ηλικίας 45 ετών με σκοπό να διεκπεραιώσει κάποια εργασία.

Όταν ο υπάλληλος του ανέφερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ο 45χρονος αντέδρασε άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας και προκαλώντας ανησυχία. 

Στη συνέχεια με το κινητό του τηλέφωνο ο 45χρονος άρχισε να βιντεογραφεί τους υπαλλήλους του ΚΕΠ.  Μετά την καταγγελία η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με το Γραφείο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου , εντόπισαν  το βίντεο που είχε αναρτήσει στο fb ο 45χρονος .

Εναντίον του 45χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE