Περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Βάντερ!

Περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Βάντερ!

Διαβάστε τα νέα της ΑΕΚ μετά το πέρας της σημερινής πρωινής προπόνησης. Ο Βάντερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (23/04) η προετοιμασία της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.

Ο Vander θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο χέρι.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια ολοκληρώνεται αύριο (24/04) με πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE