ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός μετά από τροχαίο ο Γιώργος Θεοδώρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός μετά από τροχαίο ο Γιώργος Θεοδώρου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:45 το βράδυ της Πέμπτης 18/06, στην Λεμεσό με θύμα τον 85χρονο Γιώργο Θεοδώρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:45 το βράδυ (18/06), ο 85χρονος, ενώ κινείτο πεζός και συγκεκριμένα έξω από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού,

όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε.

To όχημα οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό συνομήλικό του.

Στον 21χρονο οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και νάρκωτεστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του οδηγού, αλλά και του επίσης 21χρονου συνοδηγού του οχήματος, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά το τροχαίο ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE