ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Στην δεύτερη φάση ανοίγματος αεροδρομίων περνά η Κύπρος – Τι αλλάζει

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Στην δεύτερη φάση ανοίγματος αεροδρομίων περνά η Κύπρος – Τι αλλάζει

Στην δεύτερη φάση λειτουργίας των αεροδρομίων περνά η Κύπρος από το Σάββατο 20/06, και συγκεκριμένα όλοι οι πολίτες που έρχονται στην Κύπρο από χώρες που είναι στην Α’ κατηγορία, δεν θα χρειάζεται να φέρουν πιστοποιητικό με αρνητική ένδειξη στον κορωνοϊό.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Παρασκευής 19/06, ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, ανέφερε πως οι ταξιδιώτες θα πρέπει να υπόκεινται στον αναγκαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, χωρίς να έχουν πιστοποιητικό 

Συγκεκριμένα ο κ. Καρούσος ανέφερε πως όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να εγγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με όλα τα στοιχεία τους, σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένο κρούσμα σε πτήση να μπορούν να εντοπιστούν.

Οι χώρες οι οποίες εμπεριέχονται στην Κατηγορία Α είναι:Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ελβετία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE