ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα εν κινήσει γύρω στις 20:45 το πρωί της Παρασκευής 19/06, στο χωριό Καλαβασός, της επαρχίας Λάρνακας.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μηχανή του οχήματος, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Ο κ. Κεττής τόνισε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες καθώς είχαν κατέβει έγκαιρα από το όχημα.

Φωτογραφία αρχείου* 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE