ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα εν κινήσει γύρω στις 20:45 το πρωί της Παρασκευής 19/06, στο χωριό Καλαβασός, της επαρχίας Λάρνακας.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μηχανή του οχήματος, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Ο κ. Κεττής τόνισε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες καθώς είχαν κατέβει έγκαιρα από το όχημα.

Φωτογραφία αρχείου* 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE