ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα εν κινήσει γύρω στις 20:45 το πρωί της Παρασκευής 19/06, στο χωριό Καλαβασός, της επαρχίας Λάρνακας.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μηχανή του οχήματος, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Ο κ. Κεττής τόνισε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες καθώς είχαν κατέβει έγκαιρα από το όχημα.

Φωτογραφία αρχείου* 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE