ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα εν κινήσει γύρω στις 20:45 το πρωί της Παρασκευής 19/06, στο χωριό Καλαβασός, της επαρχίας Λάρνακας.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μηχανή του οχήματος, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Ο κ. Κεττής τόνισε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες καθώς είχαν κατέβει έγκαιρα από το όχημα.

Φωτογραφία αρχείου* 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE