ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό για τη θερινή περίοδο 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό για τη θερινή περίοδο 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Κλειστό για το κοινό την καλοκαιρινή περίοδο 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, σύμφωνα με τον αρμόδιο Δήμο.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι η απόφαση λήφθηκε μετά την αξιολόγηση των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς για τη λειτουργία των δημόσιων κολυμβητικών δεξαμενών, που στοχεύουν στην αποφυγή της διασποράς και την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.
 
Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά για την εξυπηρέτηση των αθλητών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE