ΤΡΟΧΑΙΟ -ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεγκλωβισμός οδηγού και έκκληση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

ΤΡΟΧΑΙΟ -ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεγκλωβισμός οδηγού και έκκληση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/6) στην Λευκωσία, ενώ χρειάστηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων η Πυρσοβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε τον ένα οδηγό που ακολούθως διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό ενώ ταυτόχρονα απεύθυνε έκκληση προς το κοινό.

Η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία:

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ! Εμείς δεν θέλουμε να ανταποκριθούμε ξανά σε τέτοια περιστατικά.

Πρόσεχετε τους εαυτούς σας ! Προσέχετε τα λάθη των άλλων.
Πρωινή ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας μετά απο τροχαίο δυστύχημα και αποπαγίδευση ενός ατόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.