ΒΟΥΛΗ: Θα συνεδριάζει στο 'Φιλοξενία' μέχρι την αυτοδιάλυση της για τις Βουλευτικές εκλογές του 2021

ΒΟΥΛΗ: Θα συνεδριάζει στο 'Φιλοξενία' μέχρι την αυτοδιάλυση της για τις Βουλευτικές εκλογές του 2021

Η Βουλή μέχρι την αυτοδιάλυση της για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 θα συνεχίζει να συνεδριάζει από το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», εκτός και αν η επιδημιολογική ομάδα που συνέστησε προς τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη αυτή τη λύση προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας και υγείας προς ανάσχεση της πανδημίας, τον συμβουλεύσει διαφορετικά.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε στην Ολομέλεια του σώματος ο κ. Συλλούρης.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο ενημέρωσε για τις συστάσεις των επιστημόνων, και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του κράτους ότι η Κυβέρνηση θα καλύψει τα επιπλέον του προϋπολογισμού της Βουλής έξοδα που θα δαπανηθούν για τις συνεδρίες στο Συνεδριακό Κέντρο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE