ΒΟΥΛΗ: Θα συνεδριάζει στο 'Φιλοξενία' μέχρι την αυτοδιάλυση της για τις Βουλευτικές εκλογές του 2021

ΒΟΥΛΗ: Θα συνεδριάζει στο 'Φιλοξενία' μέχρι την αυτοδιάλυση της για τις Βουλευτικές εκλογές του 2021

Η Βουλή μέχρι την αυτοδιάλυση της για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 θα συνεχίζει να συνεδριάζει από το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», εκτός και αν η επιδημιολογική ομάδα που συνέστησε προς τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη αυτή τη λύση προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας και υγείας προς ανάσχεση της πανδημίας, τον συμβουλεύσει διαφορετικά.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε στην Ολομέλεια του σώματος ο κ. Συλλούρης.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο ενημέρωσε για τις συστάσεις των επιστημόνων, και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του κράτους ότι η Κυβέρνηση θα καλύψει τα επιπλέον του προϋπολογισμού της Βουλής έξοδα που θα δαπανηθούν για τις συνεδρίες στο Συνεδριακό Κέντρο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.