Αρχίζει από αύριο πτήσεις προς τα κατεχόμενα η εταιρεία των Τουρκικών Αερογραμμών

Αρχίζει από αύριο πτήσεις προς τα κατεχόμενα η εταιρεία των Τουρκικών Αερογραμμών

Οι Τουρκικές Αερογραμμές ξεκινούν από αύριο δρομολογημένες πτήσεις προς και από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «διευθυντής» της «πολιτικής αεροπορίας», Μουσταφά Σοφί δήλωσε πως θα υπάρξουν 4 αφίξεις και 4 αναχωρήσεις την εβδομάδα από την Κωνσταντινούπολη προς τα κατεχόμενα.

Οι πτήσεις, αναφέρεται, θα γίνονται με τους όρους που έχει αποφασίσει το «υπουργικό συμβούλιο».
 
Υπενθυμίζεται ότι το «υπουργικό» αποφάσισε ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου στα κατεχόμενα επιτρέπεται η είσοδος "πολιτών" του ψευδοκράτους, με "άδειες" διαμονής, εργασίας, φοιτητική και θα μπαίνουν όλοι υποχρεωτικά 14 ημέρες καραντίνα είτε με έξοδα του «κράτους» είτε πληρώνοντας οι ίδιοι το κόστος.
 
Ειδικό καθεστώς υπάρχει για τους Τ/κ εργαζόμενους στις ελεύθερες περιοχές, τους Τ/κ κατοίκους της Πύλας, εγκλωβισμένους Ε/κ και Μαρωνίτες, μέσω των οδοφραγμάτων.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE