ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα σε επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς - Διερευνώνται τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα σε επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς  - Διερευνώνται τα αίτια

Λίγο πριν τις 16.30 το απόγευμα της Παρασκευής (19/6) ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Διπλές τερατσιές παρά τα χωριά Ανώγυρα και Πάχνα της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού και τα 2 ελικόπτερα βρισκονται στην περιοχή και επιχειρούν την πλήρη κατάσβεση της.

Πρόκειται για δύσβατη περιοχή και με επιπλέον δυσκολία αφού πνέουν ανέμοι. 

Νέα πληροφορία μέσω του κ.Κεττή αναφέρει ότι πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού είναι υπό έλεγχο.

Κατέκαψε 8 δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE