ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα σε επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς - Διερευνώνται τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα σε επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς  - Διερευνώνται τα αίτια

Λίγο πριν τις 16.30 το απόγευμα της Παρασκευής (19/6) ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Διπλές τερατσιές παρά τα χωριά Ανώγυρα και Πάχνα της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού και τα 2 ελικόπτερα βρισκονται στην περιοχή και επιχειρούν την πλήρη κατάσβεση της.

Πρόκειται για δύσβατη περιοχή και με επιπλέον δυσκολία αφού πνέουν ανέμοι. 

Νέα πληροφορία μέσω του κ.Κεττή αναφέρει ότι πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού είναι υπό έλεγχο.

Κατέκαψε 8 δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.