ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αποκάλυψη του Κέρκεζ για την πρόταση που του έκανε ο Σοφοκλέους το 2010 (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η αποκάλυψη του Κέρκεζ για την πρόταση που του έκανε ο Σοφοκλέους το 2010 (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις στον Sports1 έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος σχολίασε όλα τα θέματα της γαλαζοκίτρινης επικαιρότητας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παραμονή του Μεντόγεβιτς: “Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Μεντόγεβιτς και ελπίζουμε να μείνει κι άλλα χρόνια στην ΑΕΛ. Για μένα είναι πάνω απ΄ όλα η ομάδα. Κάθε προπονητής έχει κάποιους παίκτες που του αρέσουν περισσότερο και δεν έρχονται εύκολα τέτοιοι παίκτες στην Κύπρο. Φέτος είχαμε και λίγη τύχη και τον φέραμε”.

Για τον Γκαζαριάν: “Δουλειά μου είναι να τον βοηθήσω να παίξει καλά. Όλοι το περιμένουν αυτό, αφού είναι ένας παίκτης ηγέτης. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Είναι επαγγελματίας και δεν κάνει κακό στην ομάδα. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και είμαι σίγουρος πως θα είναι μία επιπλέον μεταγραφή για την ομάδα”.

Για τον Παπαφώτη: “Έχει μέλλον. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και ελπίζουμε να παίξει και στην Εθνική Κύπρου. Είναι η ευκαιρία του. Κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στην ΑΕΛ και περιμένω πολλά πράγματα από αυτόν”.

Για τον Έουλερ: “Είδαμε πολλά παιχνίδια πριν τον αποκτήσουμε. Ελπίζω να μας βοηθήσει. Έπαιξε και Ιαπωνία και Αραβία. Εξαρτάται από πολλά πράγματα για να σου βγει μία μεταγραφή. Εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να αναδείξει το ταλέντο του και τις ικανότητες του”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αγγελή: “Όχι, τον θέλαμε τον Γενάρη, αλλά τώρα θέλουμε άλλο στιλ αμυντικό”.

Για τον Τόρες: “Του κάναμε πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του”.

Για το αν θα επιστρέψει ο Σίλβα: “Για τον Λεάντρο είναι 50-50 να επιστρέψει. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Πριν ένα χρόνο ζήτησε μόνος του να φύγει για την Ακαντέμικα, αλλιώς δεν θα έφευγε”.

Για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου: “Η ΑΕΛ είναι εκεί τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και διεκδικεί τίτλους και έξοδο στην Ευρώπη και θα συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Με σωστή δουλειά και την όρεξη που έχει ξανά ο Πρόεδρος, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και σε κάποια περίοδο μπορεί να επήλθε η κούραση, αφού έχει και τις δικές του δουλειές. Νομίζω όμως ότι έχει παραπάνω όρεξη φέτος για ποδόσφαιρο, αυτό βλέπω κάθε μέρα και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα”.

Για τους στόχους της ΑΕΛ: “Εμείς έχουμε ένα πλάνο για τρία χρόνια. Έχει κι άλλες δυνατές ομάδες. Εμείς δεν πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου”.

Για τους συνεργάτες του: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, αλλά και στο προσωπικό της ΑΕΛ. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα”.

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: “Αν δεν έρχονταν τόσοι πολλοί ξένοι στην Κύπρο, δύσκολα θα έκαναν αυτά που έκαναν οι Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι δεν είναι καλοί οι Κύπριοι παίκτες, αλλά οι ξένοι δίνουν και κίνητρα στους Κύπριους. Σίγουρα όμως δεν είναι καλό και σωστό για μία Κυπριακή ομάδα να έχει 15 ξένους”.

Για τον προγραμματισμό: “Είναι στα πλάνα μας να πάρουμε ακόμα έναν επιθετικό. Είναι πιο ακριβοί οι επιθετικοί και περιμένουμε απαντήσεις και από παίκτες στο φετινό ρόστερ. Θέλουμε ένα δεκάρι και ένα στόπερ αριστεροπόδαρο. Πιθανόν να πάμε και για δεξί μπακ”.

Για τη σχέση που έχει με τον Ανδρέα Σοφοκλέους: “Είναι πολύ καλή η σχέση μας και έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σίγουρα διαφωνούμε πολλές φορές, αλλά αυτό είναι αδύνατον να μη συμβαίνει. Στο τέλος όμως προσπαθούμε και οι δύο για το καλό της ομάδας. Το 2010 είχα πρόταση από τον Ανδρέα Σοφοκλέους για να είμαι προπονητής και παίκτης, αλλά δεν ήμουν έτοιμος για αυτό το ρόλο”.

Για την προετοιμασία: “Σκεφτήκαμε να πάμε Βουλγαρία, αλλά είναι ρίσκο. Στο Πελέντρι έχει ένα γήπεδο και για εμάς θα είναι ok. Δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα είναι ζέστη βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε όλα τα φιλικά μας παιχνίδια και σύντομα θα ενημερώσουμε τα ΜΜΕ και τον κόσμο μας”.

The post Η αποκάλυψη του Κέρκεζ για την πρόταση που του έκανε ο Σοφοκλέους το 2010 (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top