ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός – ΣΑΒΙΤΣ: Πως αντιδρούν στον Ερυθρό Αστέρα – Κανονικά το ματς και το πάρτι τίτλου!

Κορωνοϊός – ΣΑΒΙΤΣ: Πως αντιδρούν στον Ερυθρό Αστέρα – Κανονικά το ματς και το πάρτι τίτλου!

Δεν πανικοβάλλονται στον Ερυθρό Αστέρα μετά και την είδηση ότι ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ως γνωστόν ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός είχε βρεθεί ανάμεσα στους οπαδούς του Ερυθρού στο πρόσφατο ντέρμπι με την Παρτιζάν και μάλιστα μετά την νίκη των κόκκινων μπήκε στο γήπεδο και φίλησε τους πρώην συμπαίκτες του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα novosti.rs δεν ανησυχούν στον Ερυθρό Αστέρα καθώς δεν υπάρχει ακόμη κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα μέσα στην ομάδα ενώ το αυριανό ματς με την Προλετέρ και το πάρτι τίτλου θα γίνει κανονικά.

Υπάρχουν βέβαια υποψίες ότι είναι πιθανό κάποιοι παίκτες να έχουν κολλήσει για αυτό και κάποιοι που είναι στενοί φίλοι του Σάβιτς όπως ο Γκόμπελιτς θα περάσουν προληπτικά από τεστ κορωνοϊού. Παράλληλα όπως αναφέρει το δημοσίευμα και μετά από επικοινωνία που είχε η σελίδα novosti.rs με την διοίκηση του Ερυθρού εάν κάποιος παίκτης παρουσιάσει συμπτώματα ή δεν νιώθει καλά θα μείνει σπίτι και δεν θα πάει στο ματς του Σαββάτου.

Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, αναφέρει το ρεπορτάζ, όμως το πάρτι τίτλου στον αγώνα του Σαββάτου θα γίνει κανονικά και με κόσμο μάλιστα.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Διαβάστε επίσης:

Άλλα λέει ο Σάβιτς και άλλα το ΒΙΝΤΕΟ από το ντέρμπι στη Σερβία

Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Σάβιτς μετά το θετικό δείγμα κορωνοϊού – Πως νιώθει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τον… «πούλησε» η ΤΡΕΛΑ του τον Σάβιτς – Την… ΠΛΗΡΩΣΕ και η σύζυγος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξένο δημοσίευμα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ

The post Κορωνοϊός – ΣΑΒΙΤΣ: Πως αντιδρούν στον Ερυθρό Αστέρα – Κανονικά το ματς και το πάρτι τίτλου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top