Υπ.Εργασίας: Ανακοίνωσε τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνονται στο Ειδικό Σχέδιο

Υπ.Εργασίας: Ανακοίνωσε τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνονται στο Ειδικό Σχέδιο

Τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν δύναται να περιληφθούν στο Ειδικό Σχέδιο για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων ή και να υποβάλουν αίτηση ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο δημοσιεύει με βάση το Σύστημα Ταξινόμησης Οικονομικών Δραστηριοτήτων NACE (Αναθ. 2) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Παράρτημα Ι του Ειδικού Σχεδίου για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με τους κώδικες οικονομικών δραστηριοτήτων, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Οι εν λόγω οικονομικές δραστηριότητες δεν δύναται να περιληφθούν στο Ειδικό Σχέδιο για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων ή και να υποβάλουν αίτηση, προστίθεται. Οι κωδικοί που παρουσιάζονται στον πίνακα του Παραρτήματος περιλαμβάνονται στα 4 τελευταία ψηφία του Αριθμό Μητρώου Εργοδότη κάθε επιχείρησης, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE