H πρώτη δρομολογημένη πτήση από την Κωνσταντινούπολη στα κατεχόμενα

H πρώτη δρομολογημένη πτήση από την Κωνσταντινούπολη στα κατεχόμενα

Στις 23.20 φτάνει το Σάββατο 20/06,η πρώτη δρομολογημένη πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ιστοσελίδες, η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις με επιστροφή την εβδομάδα.
 
Να σημειωθεί ότι με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», μέχρι τέλος Ιουνίου στα κατεχόμενα επιτρέπεται η είσοδος σε «πολίτες» του ψευδοκράτους, άτομα με άδεια διαμονής, εργασίας και φοιτητική. Όσοι έρθουν στα κατεχόμενα μέχρι την 1η Ιουλίου θα μπουν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα, είτε με δικά τους έξοδα, είτε με έξοδα του ψευδοκράτους.
 
Στο μεταξύ, η τουρκική «πρεσβεία» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την πραγματοποίηση δύο πτήσεων για επαναπατρισμό από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στο Σαμπίκα Γκιοκζέν της Κωνσταντινούπολης, στις 26 και 28 Ιουνίου, με την εταιρεία Πήγασος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE