Φεύγει με πολλές αναμνήσεις από την Κύπρο – «Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φεύγει με πολλές αναμνήσεις από την Κύπρο – «Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά από οκτώ χρόνια, ο Νταβίντ Καταλά φεύγει από την Κύπρο, μετά και την αποχώρηση του από τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ενώ είχε και ρόλο τεχνικού αναλυτή και σκάουτερ της πρώτης ομάδας.

Ο Καταλά αναχώρησε σήμερα μαζί με την οικογένεια του από το νησί μας και αποχαιρέτισε την ΑΕΚ με το πιο κάτω μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ευχαριστώ Κύπρος! Αξέχαστα χρόνια… Σας ευχαριστούμε όλους που μας κάνατε να αισθανόμαστε σαν να ήμασταν στο σπίτι μας. Θα είστε πάντα στην καρδιά μας. Είναι ώρα να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο. Θα σας δούμε σύντομα;;;”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thanks Cyprus!!!! Unforgettable years… Thanks to all the people to make us feel like we were at home. Always you will be in our hearts.🇨🇾🇨🇾♥♥ Time to start a new chapter…. See you soon???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Davidcatala6 (@davidcatala6) στις

The post Φεύγει με πολλές αναμνήσεις από την Κύπρο – «Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE