ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό ατύχημα με 17χρονο ποδηλάτη - Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό ατύχημα με 17χρονο ποδηλάτη - Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σοβαρό ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20/06) στη Λεμεσό όπου και τραυματίστηκε 17χρονος ποδηλάτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του ThemaOnline, το ατύχημα έγινε στην Οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Ο 17χρονος ποδηλάτης χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 52χρονη Ελληνοκύπρια, στην προσπάθειά του να διασταυρώσει με το ποδήλατό του διαγώνια τον δρόμο.

Ο ποδηλάτης κινείτο από βόρεια προς νότια κατεύθυνση και χτυπήθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στο ύψος της υπεραγοράς Σκλαβενίτη.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία, λόγω χτυπήματος στο κεφάλι. Ο 17χρονος παρουσιάζει κατάγματα στην κεφαλή και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζεται τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE