ΠΑΦΟΣ: Καταγγέλθηκαν 13 υποστατικά για παραβίαση των διαταγμάτων ασφαλείας

ΠΑΦΟΣ: Καταγγέλθηκαν 13 υποστατικά για παραβίαση των διαταγμάτων ασφαλείας

Η Αστυνομία στην Πάφο προχώρησε χτες Σάββατο (20/06) σε δεκατρείς καταγγελίες ιδιοκτητών εστιατορίων , καφετεριών και άλλων νυκτερινών κέντρων που δεν τηρούσαν τις πρόνοιες των διαταγμάτων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και παραβίαζαν τα διατάγματα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τις 19:00 χτες Σάββατο (20/06) μέχρι σήμερα Κυριακή (21/06) τα ξημερώματα έγιναν 230 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 13 άτουμα που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Επίσης καταγγέλθηκαν 13 υποστατικά για παραβίαση του διατάγματος Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE