Καραμπόλα τριών οχημάτων - Συνεχίζεται η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα τριών οχημάτων - Συνεχίζεται η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζεται να επικρατεί κυκλοφοριακή κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας μετά από καραμπόλα που σημειώθηκε γύρω στις 19:00 (21/06).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο  γύρω στις 20:00 το βράδυ (21/06), σημειώθηκε καραμπόλα με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος Τσερίου.

Στον αυτοκινητόδρομο όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις πιο κάτω φωτογραφίες του ThemaOnline συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα (21:20- 21/06), να επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.   

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.