Ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα απέκλειε μια συνάντηση με τον ομόλογό του Νικολάς Μαδούρο

Ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα απέκλειε μια συνάντηση με τον ομόλογό του Νικολάς Μαδούρο

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios η οποία δημοσιεύθηκε χθες Κυριακή πως θα εξέταζε το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ενώ άφησε να εννοηθεί πως έχει κάποιες αμφιβολίες για την απόφασή του να αναγνωρίσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο, μεταβατικό ηγέτη της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

"Ίσως (...) ο Μαδούρο θα ήθελε να συναντηθούμε. Και σπανίως εναντιώνομαι σε συναντήσεις", είπε ο Τραμπ.

Εάν πράγματι ο ένοικος του Λευκού Οίκου συναντιόταν με τον σοσιαλιστή πρόεδρο της Βενεζουέλας, θα έθετε υπό αμφισβήτηση την εκστρατεία "μέγιστης πίεσης" της κυβέρνησής του με σκοπό την εκδίωξη του Μαδούρο από την εξουσία. Πρόσθεσε πάντως πως "για την ώρα, έχω απορρίψει" το ενδεχόμενο να γίνει τέτοια συνάντηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE