Τρομοκρατική επίθεση στο Ρέντινγκ: Μόλις 16 μέρες εκτός φυλακής ο δράστης

Τρομοκρατική επίθεση στο Ρέντινγκ: Μόλις 16 μέρες εκτός φυλακής ο δράστης

Ο 25χρονος Λίβυος Καΐρι Σαανταλάχ, που σκότωσε τρεις ανθρώπους σε τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο του Ρέντινγκ το βράδυ του Σαββάτου είχε αποφυλακιστεί μόλις 16 ημέρες νωρίτερα, αποκαλύπτει η Sun.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν για σειρά αδικημάτων, όπως επίθεση (κατά ενός αστυνομικού και κατά ενός φύλακα σουπερμάρκετ), πρόκληση σωματικής βλάβης, κατοχή αιχμηρών αντικειμένων και παραβίαση όρων αναστολής προηγούμενης αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE