Τρομοκρατική επίθεση στο Ρέντινγκ: Μόλις 16 μέρες εκτός φυλακής ο δράστης

Τρομοκρατική επίθεση στο Ρέντινγκ: Μόλις 16 μέρες εκτός φυλακής ο δράστης

Ο 25χρονος Λίβυος Καΐρι Σαανταλάχ, που σκότωσε τρεις ανθρώπους σε τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο του Ρέντινγκ το βράδυ του Σαββάτου είχε αποφυλακιστεί μόλις 16 ημέρες νωρίτερα, αποκαλύπτει η Sun.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν για σειρά αδικημάτων, όπως επίθεση (κατά ενός αστυνομικού και κατά ενός φύλακα σουπερμάρκετ), πρόκληση σωματικής βλάβης, κατοχή αιχμηρών αντικειμένων και παραβίαση όρων αναστολής προηγούμενης αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE