Τρομοκρατική επίθεση στο Ρέντινγκ: Μόλις 16 μέρες εκτός φυλακής ο δράστης

Τρομοκρατική επίθεση στο Ρέντινγκ: Μόλις 16 μέρες εκτός φυλακής ο δράστης

Ο 25χρονος Λίβυος Καΐρι Σαανταλάχ, που σκότωσε τρεις ανθρώπους σε τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο του Ρέντινγκ το βράδυ του Σαββάτου είχε αποφυλακιστεί μόλις 16 ημέρες νωρίτερα, αποκαλύπτει η Sun.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν για σειρά αδικημάτων, όπως επίθεση (κατά ενός αστυνομικού και κατά ενός φύλακα σουπερμάρκετ), πρόκληση σωματικής βλάβης, κατοχή αιχμηρών αντικειμένων και παραβίαση όρων αναστολής προηγούμενης αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.