Αυξήθηκε τον Μάρτιο ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία παρά τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Αυξήθηκε τον Μάρτιο ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία παρά τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Αυξήθηκε κατά 2,0% τον Μάρτιο του 2020, παρά τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοΐού, ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών Βιομηχανίας για τον μήνα Μάρτιο 2020, τον μήνα κατά τον οποίο ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στην Κύπρο τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανήλθε στις 127,6 μονάδες (βάση 2015=100), σημειώνοντας αύξηση 2,0%, σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2019.
 
Για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2020, ο δείκτης παρουσίασε αύξηση 4,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Στον τομέα της μεταποίησης, τον Μάρτιο 2020 ο δείκτης έφτασε τις 130,6 μονάδες, δηλαδή σημείωσε αύξηση 2,1% σε σύγκριση με τον Μάρτιο 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE