Αυξήθηκε τον Μάρτιο ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία παρά τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Αυξήθηκε τον Μάρτιο ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία παρά τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Αυξήθηκε κατά 2,0% τον Μάρτιο του 2020, παρά τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοΐού, ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών Βιομηχανίας για τον μήνα Μάρτιο 2020, τον μήνα κατά τον οποίο ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στην Κύπρο τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανήλθε στις 127,6 μονάδες (βάση 2015=100), σημειώνοντας αύξηση 2,0%, σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2019.
 
Για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2020, ο δείκτης παρουσίασε αύξηση 4,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Στον τομέα της μεταποίησης, τον Μάρτιο 2020 ο δείκτης έφτασε τις 130,6 μονάδες, δηλαδή σημείωσε αύξηση 2,1% σε σύγκριση με τον Μάρτιο 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE