ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΟΝΙΚΟ: «Χρησιμοποίησαν με τόση ευκολία, ρόπαλα, καρέκλες, χασαπομάχαιρο…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΟΝΙΚΟ: «Χρησιμοποίησαν με τόση ευκολία, ρόπαλα, καρέκλες, χασαπομάχαιρο…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τους προβληματισμούς του για το σοβαρό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής (21/06) μεταξύ αλλοδαπών στην εντός των τειχών Λευκωσία, κατέθεσε συμπολίτης μας με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Παρουσιάζει φωτογραφίες από σημείο συγκεκριμένης οδού και κάνει λόγο για «μένος» και «μανία» που χαρακτήριζε τις δυο ομάδες των αλλοδαπών.

Όπως σημειώνει χρησιμοποίησαν με ευκολία «ρόπαλα, καρέκλες και χασαπομάχαιρο».

Μεταξύ άλλων, γράφει στην ανάρτησή του: «Έτυχε να περνώ με τη γυναίκα μου από την οδό Λήδρας (σύντομη πρώτη έξοδος μετά από 3 μήνες) ακριβώς τη στιγμή που άρχισε ο καυγάς των αλλοδαπών. Το μένος και η μανία που έβγαζαν η μια ομάδα προς την άλλη δεν περιγράφεται. {…} χρησιμοποίησαν με τόση ευκολία ρόπαλα, καρέκλες, χασαπομάχαιρο, μπροστά σε τόσο κόσμο και σε απόσταση αναπνοής από αθώους πολίτες που κάθονταν αμέριμνοι στα τραπεζάκια μέσα στον δρόμο…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE