ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε από την Μπολόνια η Γιούβε

Πέρασε από την Μπολόνια η Γιούβε

ΙΤΑΛΙΑ SERIEA 27η αγωνιστική

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Νταλ’ Άρα

HΓιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη Μπολόνια και πήρε τη νίκη με 2-0.

Οι “μπιανκονέρι” είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 7′ όταν ο Σκορούπσκι έδιωξε το φάουλ του Κριστιάνο και ο Ντένσβιλ έκοψε προ του Μπερναρντέσκι. Στο 22′ σε μια μονομαχία του Ντικς με τον Ραμπιό ο διαιτητής έδωσε αρχικά επιθετικό φάουλ. Τον κάλεσαν όμως από το VAR και άλλαξε την απόφαση του σε πέναλτι. Ο Κριστιάνο το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στο 36′ ο Μπερναρντέσκι βρήκε τον Ντιμπάλα και αυτός πέτυχε το δεύτερο γκολ της Γιούβε.

Νωρίς στην επανάληψη (53′) οι “μπιανκονέρι” είχαν δοκάρι με τον Μπερναρντέσκι. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν κάκιστο. Στο 89′ ακυρώθηκε σωστά ένα γκολ της Γιουβέντους για οφσάιντ και στο 91′ ο Ντανίλο είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Ντικς, Σβάνμπεργκ (57’Παλάσιο), Μεδέλ (82’Πόλι), Ορσολίνι (82’Τζουβάρα), Σοριάνο, Σανσόνε (82’Κανιάνο), Μπάροου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (66’Ντανίλο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Ραμπιό (70’Ματουιντί), Πιάνιτς (70’Ράμσεϊ), Μπετανκούρ, Κριστιάνο, Ντιμπάλα (79’Ντόουγκλα Κόστα), Μπερναρντέσκι.

Πηγή: www.aek365.org

The post Πέρασε από την Μπολόνια η Γιούβε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top