Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λεμεσού Ντίνος Κωνσταντίνου, στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (22/06) βράδυ για συζήτηση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αποφασίστηκε όπως οι οδηγοί ταξί της Λεμεσού δείξουν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους προς τους συναδέλφους τους στην πρωτεύουσα, απέχοντας από την εργασία τους από τις 07:00 μέχρι τις 11:00.
Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας, οι οδηγοί ταξί της Λεμεσού θα συγκεντρωθούν συμβολικά στις 09:00 στον παραλιακό Λεμεσού κοντά στην Επίχωση.
Οι οργανωμένοι επαγγελματίες οδηγοί ταξί της Λευκωσίας εξήγγειλαν τη στάση εργασίας τους την περασμένη εβδομάδα, καταγγέλλοντας «συρρίκνωση των εισοδημάτων των οδηγών η οποία υφίσταται ακόμα και μετά τη χαλάρωση των μέτρων και άνοιγμα των αεροδρομίων».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




