ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ για όλα: «Δεν κρυβόμαστε, χωρίς Ευρώπη θα έχουμε πρόβλημα» – Τι είπε για Τάμαρι-Ουζόχο

ΠΕΤΡΙΔΗΣ για όλα: «Δεν κρυβόμαστε, χωρίς Ευρώπη θα έχουμε πρόβλημα» – Τι είπε για Τάμαρι-Ουζόχο

O πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Άλφα, «Alpha Eνημέρωση», στην οποία μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Τόνισε πως θα μειωθεί το μπάτζετ πέραν του 30%, μίλησε για τον Τάμαρι ενώ στάθηκε και στον Ουζόχο.

 Αναλυτικά: 

Για την πανδημία και το ποδόσφαιρο: «Από τις δυσκολότερες εποχές που βίωσα στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνο η ομάδα μας, αλλά και το ποδόσφαιρο σε όλο τον πλανήτη. Τώρα που είναι μπροστά μας η νέα σεζόν, αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα. Τι μέλλει γενέσθαι με την προσέλευση του κόσμου, δεν έχει διευθετηθεί ακόμα. Είναι και η επιφύλαξη του κόσμου να έρθει στο γήπεδο με τις νέες συνθήκες. Ακούγοντας και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο τρόπος διεξαγωγής τους δυσχεραίνει τα οικονομικά των ομάδων γιατί είναι μονοί. Χάνονται χρήματα, όπως επίσης και από τα εισιτήρια διαρκείας. Είχαμε κάποια αποθέματα και ολοκληρώσαμε την περσινή σεζόν. Είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε χωρίς την παρουσία μας στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να κάνουμε μικρότερους προϋπολογισμούς, οι οποίοι θα δούμε τι αποτελέσματα θα φέρουν. Θα δούμε αν θα τους διατηρήσουμε. Θα είναι πέραν του 30% η μείωση. Δεν φοβάμαι να πω αριθμούς. Αν ήταν γύρω στα 11-11.500.000, τώρα θα πάμε στα 7.000.000 ή και λιγότερο. Ήταν στο πρόγραμμα να μειωθεί αλλά ο εφησυχασμός της Ευρώπης, τα χαλάγαμε από μόνοι μας. Με την βοήθεια των παικτών θα τα καταφέρουμε».

Για την ευρωπαϊκή έξοδο: «Εμείς δεν κρυβόμαστε ότι χωρίς ευρωπαϊκή έξοδο έχουμε θέμα. Το έχουμε περάσει ξανά. Με τον προϋπολογισμό που έχουμε είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να έχουμε πιο χαμηλό μπάτζετ όμως πρέπει να δούμε τι αποτέλεσμα θα φέρουν. Πρώτη φορά θα το βιώσουμε αυτό με αυτό τον χαμηλό προϋπολογισμό. Ο προϋπολογισμός θα είναι με μείωση κάτω από το 30%. Παλιά είχαμε 11 εκατομμύρια προϋπολογισμό, φέτος κοντά στα 7 εκατομμύρια. Ήταν στο πρόγραμμα να τον μειώνουμε κάθε χρονιά όμως φέτος είμαστε αναγκασμένοι».

Για τον Τάμαρι: «Κάποιοι για να γεμίσουν τις ιστοσελίδες τους, δημιουργούν τα θέματα. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, τίποτα σίγουρα. Δεν ήρθε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ. Μιλάμε για ανανέωση αλλά δυστυχώς οι μάνατζερ και οι οικογένειες τους ποδοσφαιριστή, βλέπουν τα συμφέροντα τους. Όμως ο μικρός έχει φιλότιμο. Ελπίζουμε να πετύχουμε την ανανέωση για ένα χρόνο. Η οικογένεια του έχει άλλη κουλτούρα, μιλάμε για οικογένεια 10 ατόμων που περιμένουμε από αυτόν. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει αύξηση. Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα απαντήσει, έχει δεσμευτεί. Αν δεν συμφωνήσει, δεν θα ξεπουλήσουμε, όσο κι αν υπάρχει οικονομική στενότητα. Είναι εύκολο να τον πουλήσουμε με 2-3 εκατομμύρια. Η Αλμερία έκανε πρόταση, όμως δεν ξεπουλάμε».

Για τον Ουζόχο: «Είμαστε στα τελικά στάδια να υπογράψουμε με τον Πορτογάλο. Για δεύτερη περίπτωση, έχουμε 2-3 περιπτώσεις. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ουζόχο. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη Λα Κορούνια. Κάναμε το λάθος να μην τον πάρουμε πέρσι τον Ουζόχο (σ.σ. γέλια). Μιλάμε με τους μάνατζερ του».

Για το μετεγγραφικό: «Δεν μας πιέζει το μετεγγραφικό. Θα αποκτηθεί μεσοεπιθετικός, στράικερ και τερματοφύλακας. Έχουμε υπογράψει με κάποιους παίκτες που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε».

Για τον Βάτερμαν: «Αν δεν βρεθεί τερματοφύλακας, τότε θα το δούμε. Όμως είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει».

Για τους Σάβατις και Ντε Βινσέντι: «Με τον Ντε Βινσέντι θα έχουμε θετική κατάληξη. Δέχτηκε μεγάλη μείωση, ούτε εγώ δεν το περίμενα. Δέχθηκε και μείωση για τη περσινή σεζόν. Θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές. Ο Σάβιτς μας έχει απογοητεύσει και με τα τελευταία γεγονότα. Μιλάμε με τον μάνατζερ του. Λόγω του ψηλού συμβολαίου του και της πορείας του, δεν μας δικαίωσε. Θέλουμε να απαλλαχτούμε από το συμβόλαιο του αλλά δεν είναι εύκολο.

Για το γήπεδο: «Παρόλο που ήμασταν σε τελικό στάδιο, μας πήρε πίσω η πανδημία. Ήμασταν στην διαδικασία εξεύρεσης του επενδυτή και των σχεδίων. Το αναλάβαμε για τον Σεπτέμβρη, όπου θα γίνει η παρουσία του πλάνου. Δεν παύει από το να είναι στα πλάνα μας».

Για τον Ζαχίντ: «Είναι στα πλάνα του προπονητή. Συζητάμε και για επέκταση συμβολαίου, αν τα βρούμε. Φάνηκε πως ήταν λάθος από την τότε τεχνική ηγεσία αλλά και από εμάς ως διοίκηση, που δεχθήκαμε να δοθεί δανεικός».

Για τον Κλωναρίδη: «Κλείσαμε 2-3 παίκτες που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε. Μέχρι το τέλος του μήνα, ελπίζω πως θα ανακοινωθούν. Από 1η Ιουλίου».

Για την διακοπή και τη νέα σεζόν: «Κανένα πρόβλημα. Βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Πιστεύω πως θα είμαστε ξανά στις πρώτες θέσεις. Το λέω κατηγορηματικά, πως η ζημιά μας στοίχισε οικονομικά από το αν θα συνεχιζόταν. Πάλι ο ΑΠΟΕΛ τη νέα σεζόν θα είναι ανταγωνιστικό με βάθος στο ρόστερ. Θα συνεχίσουμε για το 8ο συνεχόμενο».

Για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί: «Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις. Κάνουμε διαβήματα να κάνουμε το νέο μήνα την Γενική Συνέλευση. όποιος θεωρεί τον εαυτό του ικανό να προσφέρει, να βάλει υποψηφιότητα. Ακόμα πιστεύω πως έχω στόχους να υλοποιήσω και εννοώ το γήπεδο. Είμαστε περήφανοι για τους 7 συνεχόμενους τίτλους. Δεν χρωστάμε κανενού, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε υπαλλήλους μας. Κάναμε αυτό το προπονητικό κέντρο που το ζηλεύουν».

The post ΠΕΤΡΙΔΗΣ για όλα: «Δεν κρυβόμαστε, χωρίς Ευρώπη θα έχουμε πρόβλημα» – Τι είπε για Τάμαρι-Ουζόχο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το εργατικό δυναμικό σε αριθμούς: Η ανεργία, η απασχόληση και οι τομείς με τους περισσότερους απασχολούμενους - Δείτε στοιχεία

Ανεξέλεγκτη η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων: Τι ισχύει με την πώληση τους - Εισήγηση για «tobacco shops»

Η Σαουδική Αραβία ονομάζει πρεσβευτή στη Συρία, για πρώτη φορά από το 2012

Ετοιμαστείτε για «κοκτέιλ» βροχών και σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού - Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ - Βίντεο και φωτογραφίες



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top