ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

Tην παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) υπέβαλε  ο Γιώργος Παντελή, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, με ισχύ από 1η Ιουλίου 2020.

Ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι το "το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παντελή για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του στη δημιουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας".

Του εύχεται παράλληλα ότι καλύτερο στο πολύπλευρο και δύσκολο έργο που επιτελεί ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών.     

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.