ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

Tην παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) υπέβαλε  ο Γιώργος Παντελή, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, με ισχύ από 1η Ιουλίου 2020.

Ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι το "το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παντελή για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του στη δημιουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας".

Του εύχεται παράλληλα ότι καλύτερο στο πολύπλευρο και δύσκολο έργο που επιτελεί ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών.     

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE