ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

Tην παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) υπέβαλε  ο Γιώργος Παντελή, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, με ισχύ από 1η Ιουλίου 2020.

Ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι το "το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παντελή για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του στη δημιουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας".

Του εύχεται παράλληλα ότι καλύτερο στο πολύπλευρο και δύσκολο έργο που επιτελεί ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών.     

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE