ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

Tην παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) υπέβαλε  ο Γιώργος Παντελή, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, με ισχύ από 1η Ιουλίου 2020.

Ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι το "το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παντελή για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του στη δημιουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας".

Του εύχεται παράλληλα ότι καλύτερο στο πολύπλευρο και δύσκολο έργο που επιτελεί ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών.     

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE