ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Παραμένουν στην περιοχή επίγειες και εναέριες δυνάμεις

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Παραμένουν στην περιοχή  επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Γιόλου και Σίμου την Τρίτη (23/6).

Όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:40 και κατέκαυσε 1,5 εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Όπως τόνισε, οι επίγειες δυνάμεις και τα 2 ελικόπτερα παραμένουν στην περιοχή και μαζί με προωθητή γαιών ασφαλίζουν την περίμετρο και γίνονται οι τελικές κατασβέσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE