ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν επικίνδυνα παιδικά παιγνίδια στην αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν επικίνδυνα παιδικά παιγνίδια στην αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή (ΥΠΚ) πληροφορεί τους καταναλωτές ότι την εβδομάδα που άρχισε στις 15/06/2020 (RAPEX – Report 25) έχουν κοινοποιηθεί στο Σύστημα 28 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλειά τους.

Τα προϊόντα αυτά εντοπίστηκαν στις αγορές διαφόρων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στο Σύστημα Safety Gate RAPEX και αφορούν μεταξύ άλλων παιδικά παιγνίδια.

 Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα επικίνδυνα προϊόντα στην ιστοσελίδα της ΥΠΚ στη διεύθυνση www.consumer.gov.cy.  
 
Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, τα 28 προϊόντα κατανεμήθηκαν για σκοπούς ελέγχου της αγοράς ως ακολούθως: 

Έντεκα (11) στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.
Επτά (7) στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.
Πέντε (5) στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.
Τέσσερα (4) στο Τμήμα Φαρμακευτικών Υπηρεσιών.
Ένα (1) στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών.
 
Μεταξύ των 11 προϊόντων που αφορούν την Υπηρεσία Προστασίας του Καταναλωτή περιλαμβάνονται παιδικά παιγνίδια και προϊόντα και κράνη μοτοσυκλέτας.

Δείτε φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
Εβδομαδιαία Ανακοίνωση για Ενημέρωση pdf

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE