ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 30χρονος που φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 30χρονος που φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία 30χρονου καταζητούμενου για σοβαρή υπόθεση. Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του

Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, 30 ετών από το Ιράκ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης κατοχής διαβαθμισμένων ουσιών και παράνομης παραγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) στο τηλέφωνο 25-805157 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE