Σκυβαλοδοχεία για μάσκες και γάντια τοποθετούνται σε 20 υποστατικά στο Δήμο Λεμεσού

Σκυβαλοδοχεία για μάσκες και γάντια τοποθετούνται σε 20 υποστατικά στο Δήμο Λεμεσού

Συνολικά 20 σκυβαλοδοχεία αποκλειστικά για χρησιμοποιημένες μάσκες και γάντια, τα οποία θα τοποθετηθούν σε φαρμακεία και καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Ζώνης, παραλήφθηκαν την Τρίτη 23/06, από το Δήμο Λεμεσού.

Τα σκυβαλοδοχεία, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, αποτελούν μια προσφορά της φαρμακοβιομηχανίας Remedica και παραδόθηκαν σε σύντομη τελετή, στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαϊδη, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του ΔΣ της φαρμακευτικής εταιρείας , Μιχάλη Νεοπτολέμου, όσο και τον κοινοτάρχη Αγίας Ζώνης Γιαννάκη Ελισσαίου.
 
Εκτός από τα σκυβαλοδοχεία, η φαρμακοβιομηχανία δώρισε και θα τοποθετηθούν και 10 ανθώνες στο κέντρο της πόλης, ενώ αναφέρθηκε ότι η εταιρεία θα δωρίσει και 10 χειράμαξα για τον εξοπλισμό της υπηρεσίας οδοκαθαρισμού.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE