ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΟΝΟΣ: Κάμερες 'δείχνουν΄ και νέους πρωταγωνιστές στη συμπλοκή- Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΟΝΟΣ: Κάμερες 'δείχνουν΄ και νέους πρωταγωνιστές στη συμπλοκή- Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσε αργά το απόγευμα της Τρίτης 23/6 η Αστυνομία αναφορικά με την αιματηρή συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία την Κυριακή 21/6 που είχε ως απολογισμό το θάνατο 21χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ομοεθνείς του θύματος, οι οποίοι και ταυτοποιήθηκαν από την εξέταση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης της περιοχής όπου σημειώθηκε το πολύ σοβαρό περιστατικό.

Να σημειώσουμε ότι η  Αστυνομία  ήδη προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου, ενώ καταζητεί ακόμη δυο (32χρονος και 24χρονος) ενώ συνεχίζονται και οι έρευνες ώστε να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία της συμπλοκής που έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια ακόμα και παιδιών.

Mαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία κάνουν λόγο για συμμετοχή στο επεισόδιο διψήφιου αριθμού προσώπων οι οποίοι και αναμένεται να ταυτοποιηθούν από τις Αρχές.

Μετά τα δύο νέα εντάλματα σύλληψης, ο αριθμός των καταζητούμενων, ανέβηκε στους τέσσερις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE