ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς

ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο – Μισθούς δύο χρόνων για δύο τυχερούς

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/6 η κλήρωση του Τζόκερ αφήνωντας «γλυκόπικρη» γεύση σε δύο παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δεδομένα του ΟΠΑΠ σημειώθηκε νέο τζακποτ και το τυχερό παιχνίδι την Πέμπτη 25/6 αναμένεται να μοιράσει κοντά στα 3.000.000 ευρώ.

Στην κλήρωση με αριθμό 2145 δεν βρέθηκε υπερτυχερός στη 1η κατηγορία, ωστόσο η τύχη «έκλεισε» το μάτι σε δύο δελτία που αναμένεται να κάνουν τους κάτοχούς τους πλουσιότερους κατά 26.878, όσο σχεδόν και οι μισθοί για δύο χρόνια.΄

Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν:  3, 11, 29, 33, 44 και τζόκερ ο αριθμός 7

Άλλα 33 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE