ΚΥΠΡΟΣ: Τέρμα στον περιορισμό συναθροίσεων 10 ατόμων – Τι αλλάζει

ΚΥΠΡΟΣ: Τέρμα στον περιορισμό συναθροίσεων 10 ατόμων – Τι αλλάζει

Τέλος από την Τετάρτη 24/06, ο περιορισμός συνάθροισης 10 ατόμων.

Καταργείται από σήμερα (24/06), ο περιορισμός συνάθροισής πέραν τον 10 ατόμων σε οικίες και δημόσιος χώρους, υπό την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα αυτοπροστασίας, μετά από το τελευταίο διάταγμα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγειάς.

Το νέο διάταγμα περιλαμβάνει δημόσιος χώρους αλλά και οικίες όπου θα μπορούν να παραβρεθούν 50 άτομα σε εσωτερικό χώρο και 100 άτομα σε εξωτερικό χώρο.

Μέχρι και τις 6 Ιουλίου θα είναι το συγκεκριμένο διάταγμα καθώς από τις 7/07, ο μέγιστος αριθμός συναθροίσεων θα είναι 75 άτομα σε εσωτερικούς και 150 σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE