ΚΥΠΡΟΣ: Τέρμα στον περιορισμό συναθροίσεων 10 ατόμων – Τι αλλάζει

ΚΥΠΡΟΣ: Τέρμα στον περιορισμό συναθροίσεων 10 ατόμων – Τι αλλάζει

Τέλος από την Τετάρτη 24/06, ο περιορισμός συνάθροισης 10 ατόμων.

Καταργείται από σήμερα (24/06), ο περιορισμός συνάθροισής πέραν τον 10 ατόμων σε οικίες και δημόσιος χώρους, υπό την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα αυτοπροστασίας, μετά από το τελευταίο διάταγμα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγειάς.

Το νέο διάταγμα περιλαμβάνει δημόσιος χώρους αλλά και οικίες όπου θα μπορούν να παραβρεθούν 50 άτομα σε εσωτερικό χώρο και 100 άτομα σε εξωτερικό χώρο.

Μέχρι και τις 6 Ιουλίου θα είναι το συγκεκριμένο διάταγμα καθώς από τις 7/07, ο μέγιστος αριθμός συναθροίσεων θα είναι 75 άτομα σε εσωτερικούς και 150 σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο τέως διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο ThemaOnline για το παρόν και το μέλλον του Κυπριακού, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE