ΛΑΡΝΑΚΑ: Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η αποπληρωμή για Δημοτικό Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η αποπληρωμή για Δημοτικό Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορεί να γίνεται η αποπληρωμή Δημοτικού Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας ενημερώνεται το κοινό ότι «έχει αποσταλεί ο Δημοτικός Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας, η εξόφληση του οποίου γίνεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, σε όλες τις Τράπεζες και μέσω του διαδικτύου και της JCC μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Το κοινό καλείται όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια».

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη Λάρνακας είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις οκτώ το πρωί μέχρι τη 13.30 το μεσημέρι, όπου γίνεται αποπληρωμή Δημοτικών Τελών, Αδειών, Προστίμων και Αποχετευτικών Τελών.
 
Στο Κέντρο υποβάλλονται και ενστάσεις που αφορούν τις συγκεκριμένες Φορολογίες, ενώ υπενθυμίζεται πως στα Κεντρικά Γραφεία του Δήμου Λάρνακας δεν γίνεται καμία αποπληρωμή φορολογιών και καμία ένσταση.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση "στο Κέντρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού που προσέρχεται προς εξυπηρέτηση".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα συμβολική στιγμή για τις σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE