Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στις 13:30 σήμερα Τετάρτη (24/06) ό,τι νεότερο υπάρχει σε σχέση με τον νέο Κυβερνητικό Σχηματισμό, μετά και τις μετακινήσεις Υπουργών των τελευταίων ημερών.

Όπως δήλωσε, δεν αποχωρεί από τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει Υπουργική θέση.

Ονόματα που ακούγονται για τις νέες θέσεις Υπουργών που ελευθερώθηκαν, είναι αυτά της Έμιλυς Γιολίτη, της Νατάσας Πηλείδου, καθώς και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με ιδιαίτερη έμφαση σε εν ενεργεία βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.