Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στις 13:30 σήμερα Τετάρτη (24/06) ό,τι νεότερο υπάρχει σε σχέση με τον νέο Κυβερνητικό Σχηματισμό, μετά και τις μετακινήσεις Υπουργών των τελευταίων ημερών.

Όπως δήλωσε, δεν αποχωρεί από τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει Υπουργική θέση.

Ονόματα που ακούγονται για τις νέες θέσεις Υπουργών που ελευθερώθηκαν, είναι αυτά της Έμιλυς Γιολίτη, της Νατάσας Πηλείδου, καθώς και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με ιδιαίτερη έμφαση σε εν ενεργεία βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE