Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στις 13:30 σήμερα Τετάρτη (24/06) ό,τι νεότερο υπάρχει σε σχέση με τον νέο Κυβερνητικό Σχηματισμό, μετά και τις μετακινήσεις Υπουργών των τελευταίων ημερών.

Όπως δήλωσε, δεν αποχωρεί από τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει Υπουργική θέση.

Ονόματα που ακούγονται για τις νέες θέσεις Υπουργών που ελευθερώθηκαν, είναι αυτά της Έμιλυς Γιολίτη, της Νατάσας Πηλείδου, καθώς και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με ιδιαίτερη έμφαση σε εν ενεργεία βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE