Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κούσιος το νέο κυβερνητικό σχήμα – Παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ανακοινώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στις 13:30 σήμερα Τετάρτη (24/06) ό,τι νεότερο υπάρχει σε σχέση με τον νέο Κυβερνητικό Σχηματισμό, μετά και τις μετακινήσεις Υπουργών των τελευταίων ημερών.

Όπως δήλωσε, δεν αποχωρεί από τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει Υπουργική θέση.

Ονόματα που ακούγονται για τις νέες θέσεις Υπουργών που ελευθερώθηκαν, είναι αυτά της Έμιλυς Γιολίτη, της Νατάσας Πηλείδου, καθώς και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με ιδιαίτερη έμφαση σε εν ενεργεία βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE