Ξεπέρασαν τις 43.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Ξεπέρασαν τις 43.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Κατά 154 αυξήθηκε ο αριθμός των θανάτων επιβεβαιωμένων φορέων του κορωνοϊού που καταγράφηκαν επισήμως από το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο στο 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Τρίτης.


Συνολικά οι νεκροί της πανδημίας στη χώρα αριθμούν 43.081.

Σημειώνεται ότι με βάση τη μέθοδο καταμέτρησης από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής, οι νεκροί από τον κορωνοϊό υπερβαίνουν τις 54.000.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν πλέον τις 306.862, καθώς κατά το 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Τετάρτης αυξήθηκαν κατά 653.

Είναι η χαμηλότερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων από τα 643 της 19ης Μαρτίου, τέσσερις ημέρες πριν το γενικευμένο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση.

Συνολικά χθες πραγματοποιήθηκαν 232.086 διαγνωστικά τεστ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE