Ξεπέρασαν τις 43.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Ξεπέρασαν τις 43.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Κατά 154 αυξήθηκε ο αριθμός των θανάτων επιβεβαιωμένων φορέων του κορωνοϊού που καταγράφηκαν επισήμως από το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο στο 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Τρίτης.


Συνολικά οι νεκροί της πανδημίας στη χώρα αριθμούν 43.081.

Σημειώνεται ότι με βάση τη μέθοδο καταμέτρησης από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής, οι νεκροί από τον κορωνοϊό υπερβαίνουν τις 54.000.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν πλέον τις 306.862, καθώς κατά το 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Τετάρτης αυξήθηκαν κατά 653.

Είναι η χαμηλότερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων από τα 643 της 19ης Μαρτίου, τέσσερις ημέρες πριν το γενικευμένο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση.

Συνολικά χθες πραγματοποιήθηκαν 232.086 διαγνωστικά τεστ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE