ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ: Ο Περδίκης εισηγείται την Χαραλαμπίδου ως επικεφαλής υποεπιτροπής - VIDEO

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ: Ο Περδίκης εισηγείται την  Χαραλαμπίδου ως επικεφαλής υποεπιτροπής - VIDEO

Καλεσμένοι στην εκπομπή 'Αιχμές' ήταν το απόγευμα της Πέμπτης (25/6), οι Γιώργος Περδίκης και Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Επιμέλεια: Άντρος Ιωάννου

Θέμα της συζήτησης ήταν οι έρευνες για διαγραφές δανείων πολιτικών με τον κ. Περδίκη να εισηγείται την δημιουργία υποεπιτροπής υπό την Προεδρία της Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Όπως ανέφερε ο κ. Περδίκης, αυτό θα βοηθήσει να προχωρήσουν οι έρευνες και όχι να μείνει στάσιμο το θέμα. 

Εντύπωση έκανε η συγκεκριμένη δήλωση, αφού ένας πολιτικός αναγνώρισε και ανέδειξε την αξία ενός άλλου δημόσια, αν και ανήκουν σε διαφορετικό πολιτικό χώρο.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE