ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Νεκρός αυτόπτης μάρτυρας του τετραπλού φονικού της Αγ. Νάπας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Νεκρός αυτόπτης μάρτυρας του τετραπλού φονικού της Αγ. Νάπας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φονική ενέδρα σε βάρος αυτόπτη μάρτυρα του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας.

Λίγο πριν από τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/06) και συγκεκριμένα λίγο πριν από τις 23:00 (25/06) ανοίχθηκε πυρ εναντίον του εν λόγω προσώπου έξω από οικία στην Ορμήδεια, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως έχει χάσει τη ζωή του.

Επρόκειτο για πρόσωπο γνωστό στις αρχές, αφού εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη. Ο τελευταίος έχασε τη ζωή του στο φονικό της Αγίας Νάπας, τον Ιούνιο του 2016.

Το πρόσωπο που αποτέλεσε τον στόχο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με πληροφορίες μας υπέκυψε στα τραύματά του. Αμέσως μετά την εγκληματική ενέργεια είχε κληθεί ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, στη δικαιοδοσία του οποίου εμπίπτει η Ορμήδεια, ενώ οι εξετάσεις του αρμόδιου τμήματος της Αστυνομίας (ΥΠΕΓΕ) θα γίνουν με το πρώτο φως της ημέρας, καθώς λόγω σκότους δεν είναι δυνατόν να συλλεχθούν στοιχεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top