ΚΟΥΣΙΟΣ: Έριξε το μπαλάκι στον Κ. Κληρίδη - 'Καμία προσπάθεια αποδόμησης'

ΚΟΥΣΙΟΣ: Έριξε το μπαλάκι στον Κ. Κληρίδη - 'Καμία προσπάθεια αποδόμησης'

Δηλώσεις στο Τρίτο, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (26/6), ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, όπου μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Κ. Κληρίδη αλλά και την επίσκεψη Μπορέλ στην Κύπρο.

Όσον αφορά το ζήτημα με την αφυπηρέτηση του κ. Κληρίδη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί ήδη για το θέμα και δεν θα προβεί σε κανένα άλλο σχόλιο. Όπως είπε, η κυβέρνηση περιμένει τον κ .Κληρίδη να λάβει τις αποφάσεις του.

Συνέχισε δε, ότι δεν υπάρχει καμία προσπάθεια αποδόμησης προς τον κ. Κληρίδη, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση για τον Γενικό Εισαγγελέα.

Για την επίσκεψη Μπορέλ στην Κύπρο, ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι ο κ. Αναστασιάδης έχει λάβει διαβεβαίωση ότι η ΕΕ θα έχει μεγαλύτερη εμπλοκή στα θέματα της Αν. Μεσογείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE