ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Χαιρετίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος του Λιμνίτη

ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Χαιρετίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος του Λιμνίτη

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ χαιρετίζει το άνοιγμα του σημείου διέλευσης του Λιμνίτη, σε συνέχεια της δέσμευσης των ηγετών και της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ να συντονίσουν τις ενέργειες για τις διελεύσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμης Αλίμ Σιντίκ.

Η ειρηνευτική δύναμη είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια προς τις δύο κοινότητες σε σχέση με το άνοιγμα και των υπόλοιπων σημείων διέλευσης, είπε ο κ. Σιντίκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE