ΦΟΝΙΚΟ - ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εντοπίστηκε στην βεράντα του σπιτιού το θύμα

ΦΟΝΙΚΟ - ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εντοπίστηκε στην βεράντα του σπιτιού το θύμα

Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης, με θύμα τον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Συγκεκριμένα, στις 11.10μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, σύμφωνα με το οποίο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, γύρω στις 10.55μ.μ., ρίχθηκαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκε ένα πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 29χρονο, στη βεράντα του πατρικού του σπιτιού, με τραύματα που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

Στη σκηνή μετέβησαν ασθενοφόρα, το προσωπικό των οποίων παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 29χρονο, χωρίς ωστόσο θετικό αποτέλεσμα, αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE